Besplatne astrološke konsultacije u TC Stadion 8. i 9. marta 2018.

 

U okviru manifestacije „Danas si ono što jesi: ŽENA“, povodom 8. marta u TC stadion 8. i 9. marta 2018, Suzana Apostolov, astrolog, kristaloterapeut, fiziognomičar i hipnoterapeut, poklonila je svim zainteresovanim damama besplatnu astrološku konsultaciju i analizu tela kvantnim analizatorom. Takođe, učestvovala je na panel diskusiji na temu „Žene u savremenom društvu“.

    

 

Radionice na temu ličnog razvoja svake subote u martu u „Salonu za dušu“

 

Priuštite sebi edukaciju, lični napredak i profesionalni uspeh. Usavršite sebe jer ćete sopstvenim usavršavanjem unaprediti sebe i ljude oko sebe. Prisustvom na radionicama naučićete kako da primenite određene tehnike, savladate prepreke i postanete efikasniji na ličnom i profesionalnom planu.

Zasijajte u svim segmentima vašeg života!

Sve vežbe tokom radionica izvode se u paru, a svaki polaznik će nakon obuke dobiti knjigu ili skriptu. Trajanje edukacije je od 10-18h, uz pauzu za ručak od 13-14h.

Sve edukacije vodi Suzana Apostolov, hipnoterapeut, kristaloterapeut, astrolog i fiziognomičar. Mesto održavanja je „Salon za dušu“ u Strumičkoj ulici 66 u Beogradu. Prijavite se na vreme, brjo mesta je ograničen. Za sve informacije i rezervacije, pozovite broj 060 6 777 090.

Raspored radionica:

03.03.2018 - Hipnoterapija;

10.03.2018 - Kristaloterapija;

17.03.2018 - Energetske tehnike;

24.03.2018 - Fiziognomika.

* Polaznici će u zavisnosti od radionice dobiti skripte sa pređenim gradivom ili knjige autora Suzane Apostolov: „Hipnoterapija u praksi“, „Misterija lica“ i „Misterija tela“.

U kotizaciju su uračunati: teoretski i praktičan rad, skripta u štampanom obliku ili knjiga, osveženje i okrepljenje i sertifikat (uverenje) o pohađanju radionice.

 

 

 Hipnoterapija u praksi

 Knjigu „Hipnoterapija u praksi“ autora Suzane Apostolov možete poručiti telefonom na broj 060 6 777 090, po ceni od 600 din. + ptt troškovi.

 

 

 

Suzana Apostolov, autor knjige „Hipnoterapija u praksi“ družila se sa posetiocima Sajma knjiga u Beogradu, 26.10.2017. godine na štandu Izdavačke kuće „Esotheria“ i potpisivala knjige. Posetioci su imali mogućnost da saznaju nešto novo iz domena hipnoterapije, ali i kristaloterapije, fiziognomike i astrologije, uz opušten razgovor sa autorom.