Hipnoza je potpuno prirodno stanje uma, stanje duboke opuštenosti, u kome se nalazimo više puta dnevno: pred ulazak u san, gledajući televiziju, zanimljiv film, čitajući interesantnu knjigu, igrajući video igrice... U tim trenucima, uglavnom nam vreme „proleti“. Mi svoj um kroz navedene aktivnosti dovodimo u stanje hipnoze i nesvesno u svoju podsvest šaljemo sve što smo čuli i videli u tom stanju.

Hipnoterapeut za vreme terapije koristi ovo stanje uma i bira sadržaj koji će klijentova podsvest obraditi i pomoći mu u rešavanju trenutnih ili dugoročnih problema.

Hipnoterapija se u „Salonu za dušu“ obavlja isključivo u slanoj sobi, zbog prijatnog ambijenta i lakšeg opuštanja klijenata. 

Hipnoterapija se u svetu koristi već decenijama. Kod stanja gde medicina nema rešenje, ova tehnika je uspela da pomogne. Širina i lepota iste je u tome što je sve jednostavno i svima dostupno, a rezultati su odmah vidljivi, bilo da je problem fizički ili psihološki.

Hipnoterapija je u nekim zemljama toliko razvijena da se pacijenti redovno upućuju kod hipnoterapeuta u cilju prevazilaženja postojećih problema: lakšeg i bržeg postoperativnog toka, oslobađanja od viška kilograma, prestanka pušenja ili zavisnosti od alkohola, kod anksioznosti, pronalaženja idealnog partnera, poboljšanja finansija, pronalaženja idealnog posla itd.

Da bi se došlo do zadovoljavajućih rezultata, nekada je potrebno da klijent prođe kroz dva ili tri tretmana hipnoterapije, ali najčešće je jedan tretman sasvim dovoljan.

 

Početkom novembra u „Salonu za dušu“ počeće sa radom škola hipnoterapije. Broj mesta je ograničen. Prijave su moguće do 20. oktobra 2017. godine. Za rezervaciju mesta i sve informacije možete nas pozvati na broj +381 11 3087 315, svakog dana osim utorka od 10-16 časova.

 

Knjigu „Hipnoterapija u praksi“ autora Suzane Apostolov izašla je iz štampe u oktobru 2017. godine u izdanju Izdavačke kuće „Esotheria“.

 

Knjigu „Hipnoterapija u praksi“ autora Suzane Apostolov možete poručiti telefonom na broj 060 6 777 090, po ceni od 550 din. + ptt troškovi.

 

 

 

Škola hipnoterapije

 

 

 

 

Energetske vežbe koje se mogu koristiti pre ili posle hipnoterapije

Smanjite ili potpuno otklanite bol

Danas možete saznati koliko su vaši dlanovi moćni i koliko energije imate, samo je treba aktivirati. Sednite u stolicu ili fotelju, smestite se udobno, najudobnije. Počnite da trljate dlanove, prvo polako, a posle sve jače i jače dok ne postanu topli, usijani. Zatim stavite jedan dlan na bolno mesto i sačekajte malo, vežbu ponavljati 3 do 5 minuta.