Kvantni magnetni analizator

U prostorijama „Salona za dušu“ možete da izvršite kompletnu analizu tela uz pomoć kvantnog magnetnog analizatora. Analiza kvantnim magnetnim analizatorom je brza, neinvazivna i precizna metoda koja obuhvata više od 600 parametara.

 

Šta je Quantum Resonance Magnetic Analyser?

To je mašina koja spaja high-teck inovacije medicinskih projekata, bio-informatiku, elektrotehniku, ali i druge nauke. Koristeći kvantnu medicinu kao osnovu, primenjuje naprednu elektronsku opremu za prikupljanje najtatanijih elektromagnetnih signala u potrazi za abnormalnostima u radu organa ljudskog tela.

Služi za analizu i testiranje, utvrđivanje zdravstvenog stanja i otkrivanje glavnih problema, kao i davanje standardnih preventivnih preporuka.

Ova mašina je time individualni vodič i zdravstveni konsultant za celo telo, a njene prednosti su neinvazivnost, praktičnost, jednostavnost, trajnost i ekonomičnost.

 

Kvantni magnetni analizator zamenjuje potrebu za ultrazvukom, nuklearnom magnetnom rezonancom i radiografijom. On predstavlja najsavremeniju tehnologiju baziranu na kvantnoj medicini, koristeći magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela. Jednostavnim držanjem elektromagnetnog senzora u svom dlanu, rezultati analize svih organa i organskih sistema biće vam dostupni u roku od nekoliko minuta.

Aparat ima značajnu ulogu u preventivi, može da detektuje promene i bolesti u njenoj najranijoj fazi, dok je još na ćelijskom nivou. Na jednostavan, brz i precizan način možete izvršiti kontrolu kardiovaskularnog i cerebrovaskularnog sistema, moždanih nerava i ćelija, reumatskih oboljenja kostiju, želuca i creva, polne funkcije, ginekološke probleme, šećer i masnoću u krvi, otrove, alergije, impulse srca i mozga, gušteraču, bubrege, bolesti kostiju, pluća, endokrini sistem, jetru, imuno sistem, teške metale, gojaznost, aminokiseline, debelo crevo, koenzime, kolagen, prostatu, vitamine, kožu, oči itd.