Suzana Apostolov, kristaloterapeut, astrolog i fiziognomičar, rođena je 1965. godine u Boru.

U periodu studija na Rudarsko-geološkom fakultetu počinje njeno interesovanje za kristale. Nakon dugogodišnjeg istraživanja kristala i njihovog uticaja na energetski sistem čoveka, Suzana počinje sa bavljenjem kristaloterapijom. Vremenom, razvila je sopstveni način rada i u toj oblasti postiže izvanredne rezultate.

Paralelno, bavila se izučavanjem astrologije i uticajem planeta na ljude. Gostovala je u nizu radio i televizijskih emisija koje su se bavile temom astrologije.

Jedini je fiziognomičar u Srbiji. U toj oblasti objavila je knjige „Misterija lica I“, „Misterija lica II“ i „Misterija tela“, u izdanju izdavačke kuće „Esotheria“.

Na temu fiziognomike, astrologije i kristaloterapije objavljivala je članke u mnogobrojnim časopisima i dnevnim novinama: „Astro“, „Blic žena“, „Alo“ itd.

Dugi niz godina bavi se hipnoterapijom, a 2017. godine postaje internacionalni instruktor hipnoterapije i objavljuje knjigu „Hipnoterapija u praksi“, u izdanju izdavačke kuće „Esotheria“.

Svoja znanja i iskustva iz različitih oblasti u radu sa ljudima, objedinila je u „Salonu za dušu“, koji je otvorila 2015. godine u Strumičkoj ulici u Beogradu.

 

Suzana Apostolov i ljubazno osoblje će se potruditi da svako iz „Salona za dušu“ izađe sa osmehom na licu.