Terapija solju za decu

Terapija solju je 100% prirodna, bez veštačkih elemenata. Klinički je dokazano da su prirodne metode lečenja efikasnije kod dece zato što deca reaguju intenzivnije nego odrasli.

Kliničari preporučuju roditeljima da prvo probaju prirodne metode (na primer slane sobe) za svoju decu pre nego što počnu da koriste lekove. Količina hormona koju lekovi sadrže ima mnogo ozbiljnije opasne neželjene nus pojave kod dece.

Molimo Vas, zapamtite da nema starosne granice za Terapiju solju.

Efikasnost terapije solju je evidentna i preporučuju je pulmolozi i otorinolaringolozi, pošto je utvrđeno da su simptomi nestali kod 85 do 95% dece nakon 3 tretmana terapijom solju, dok su odrasli primetili da nakon 10-12 meseci dolazi do znaćajnog poboljšanja, što im omogućava smanjenje redovne terapije lekovima 65-75%.

Terapija takođe poboljšava kvalitet njihovog života.

 


Poboljšano disanje

Kao rezultat terapije bronhije se obnove, disanje postaje lakše i funkcija disanja se poboljšava. To utiče na normalizaciju ostalih telesnih sistema. Zahvaljujući ojačanom imunom sistemu smanjuje se broj dana kada ste bolesni. U slučajevima astme i krupa, zapaljenja koja uzrokuju spazam bronhija će prestati, snabdevanje bronhija vazduhom će se normalizovati i astmatični napadi će prestati.

Da li graditi odvojene slane sobe za odrasle i za decu?

Kroz praksu rada u slanim sobama je urvrdjeno da su potrebe dece i odraslih tokom terapije solju različite. Dok odrasli žele tišinu, da se opuste i spavaju, deca žele da gledaju crtane filmove i da se igraju. Da li ce se ici na zadovoljenje potreba i odraslih i dece zavisice od licnog stava investitora prilikom ugavaranja radova na izgradnji slane sobe.

Slana soba ima i prostor za igru gde se deca mogu igrati dok traje tretman. Oni se igraju, ne shvatajući da su na terapiji.

Nadgledanje je besplatno (odnos vlasnik - roditelj, korisnik slane sobe)

Shvatamo da vi ne želite da ostavite vašu decu u slanoj sobi da budu sami. Takođe mislimo da je besmisleno da plaćate duplo. Zato je nadgledanje dece u slanoj sobi uvek besplatno, što znači da vi uvek idete u slanu sobu sa detetom kada ima tretman.